Toimitusehdot

Tilaukset postitetaan n. 1 – 5 vrk kuluessa tilatusta tuotteesta riippuen, mahdollisimman nopeasti maksusuorituksen jälkeen. Ennakkomaksuissa suorituksen tulee näkyä tilillä ennen kuin tilausta otetaan käsittelyyn. Suoritetusta maksusta voi lähettää sähköpostitse tositteen nopeuttamaan toimitusta.

Yrityksen tilaustilanne, messut, tilatun tuotteen tilausmäärä ym. saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin.Jos toimitusajasta muodostuu kohtuuttoman pitkä, ilmoitan siitä asiakkaalle mahdollisimman pian. Mikäli sinulla on tietty päivämäärä, milloin tuote pitää olla perillä – ilmoitathan sen tilausta tehdessäsi. Varmista tuotteen toimittamisen aikataulu sähköpostitse tai soittamalla, pyrin aina joustamaan tilanteen mukaan. Yritys ei vastaa Postin viivästyneiden toimitusten aiheuttamista vahingoista tai kadottamista lähetyksistä.

Toimituskulut
Kirjelähetykset 3,95 tai 4,95 painon mukaan. Matkahuollon kautta ei toimiteta kirjeitä, valittava Matkahuollon lähellä-paketti.
Postipaketit 6,90 €/lähetys, kotiinkuljetus 13,90 €/lähetys ( kotiinkuljetus ei koske Matkahuoltoa)
Toimitukset suomeen, ulkomaille tilattaessa ota yhteyttä info(at)jukkahynninen.fi

Kirjeissä toimitettavien tuotteiden lähetyskulut päivittyvät automaattisesti pakettitoimitukseen painon noustessa yli määritetyn rajan (500g).

Yli 150 euron arvoiset tuotetilaukset postikuluitta. Toimitustapa lähimpään postiin.
Huom! Tarjous koskee verkkokaupan kautta tilattuja korutuotteita. Muissa tilauksissa toimituskulut laskutetaan erikseen.

Toimitustavat
Ostoskorissa on oletuksena Toimituskirjeenä tai Nouto omasta postista, riippuen tilattavista tuotteista. Pakettien noustopisteet valittavissa.

1. Toimitus kirjeenä 6.20 € sis. alv.

2. Toimitus kirjatuna kirjeenä 7,20 € + kotimaan kirjeen kuljetusmaksu

3. Nouto 0,00 €
Noutopaikat: Erikseen voidaan sopia nouto työtilastani. Maksutapa käteinen tai maksupääte. Noutoajankohta ja -paikka sovitaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Palautus, reklamaatiot ja hyvitykset

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 pv vaihto- ja palautusoikeus. (Kuluttajansuojalaki 15.12.2000/1072, 16 § 6 luku.) Yksilöllisesti valmistetuilla ja tilauksesta tehdyillä tuotteilla (ts. korut ja vastaavat käsintehdyt tuotteet) ei kuitenkaan ole tätä vaihto- ja palautusoikeutta ellei niissä ole materiaali- tai valmistusvirhettä. Viallisista tuotteista pitää ilmoittaa 14 vuorokauden kuluessa.

Vialiset tuotteet vaidetaan uuteen tai toissijaisesti rahat palautetaan asiakkaan ilmoittamalle tilille.
Palautuksesta ja reklamaatioista tulee ilmoittaa etukäteen sähköpostitse osoitteeseen

info(at)jukkahynninen.fi

Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön. Palautettava lähetys lähetetään Postin kautta, liitteeksi tulee laittaa pankkitiedot. Tuotteiden kauppahinta palautetaan asiakkaan antamalle pankkitilille. Tilaustuotteen kauppahinta palautetaan, jos tuote täyttää palauttamisen ehdot.

Toimituskuluja ei palauteta. Loppusummasta vähennetään palautuksen käsittelymaksu 5,-.

Postiennakkolähetyksiä ei lunasteta. Lähetyksen noutamatta jättäminen ei ole asiakaspalautus.

Klarna Checkout maksuehdot

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu